Coating

Yves, jij bent bedankt, heel goed werk geleverd. Ben uiterst tevreden.

Hans

Diamond SS coating

Met zijn 9H hardheid is de Diamond SS bij 1 van de betere cotaing producten op de markt. Door zijn hardheid en zelfhelende bestanddelen kunnen kleine krasjes met een buffdoek terug verwijderd worden. De poriën van de wagen worden gevuld, waardoor water hier niet blijft instaan en mooi van de wagen afloopt.

De SS staat voor Super Slick, of vertaald, super glad. Door zijn gladheid blinkt de wagen keer op keer weer als nieuw.

Deze coating biedt u een levenslange garantie op de schoonheid van uw nieuwe wagen.
Jaarlijks dient uw wagen bij ons te worden nagekeken. Gebeurt dit niet, dan vervalt uw garantie.

Pro coating

Deze coating heeft dezelfde hardheid (9H) en zelfhelende bestanddelen als de Diamond SS. Enkel is er een miniem verschil qua zachtheid en glans in vergelijking met de Diamond.

Deze coating wordt voornamelijk gebruikt op tweedehandswagens. Hij heeft een garantie van 6 jaar.

coating diamond ss

Interior coating

Deze coating beschermt de binnenkant van uw wagen tegen vloeistoffen. het legt een beschermende laag over uw stof, leder, vinyl en tapijt. Deze laag zorgt ervoor dat de vloeistof niet kan indringen en dus heel gemakkelijk op te kuisen is.

Deze coating wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld het dak van uw cabrio. Deze dient dan wel jaarlijks hernieuwd te worden.

Glass coating

Deze coating legt een waterafstotende laat op uw ramen. Hierdoor worden ruitenwissers bijna overbodig en heeft u een beter zicht over de weg.
Tijdens de koude wintermaanden zorgt de coating er tevens voor dat de ramen niet zo snel/hard zullen aanvriezen.

Een correcte prijs kunnen wij niet geven via internet. Alles hangt af van de toestand van uw wagen. Om een correcte prijsofferte te kunnen opmaken, vragen wij u een afspraak te maken zodat wij de wagen samen met u kunnen bekijken.

Breng ook eens een bezoekje aan www.af-dreamcars.be